Home > Diensten > Evenementenkalender
Zoek:
2 evenementen:

  11 oktober 2018:  OR - Live 
Prijs: € 125,-  inclusief lunch exclusief BTW    Locatie: FokkerTerminal Den Haag
 

OR Live is het grootste vakevenement voor medezeggenschap in Nederland. Bedoeld voor actieve medezeggenschappers en ambtelijk secretarissen.

Ruime keuze uit workshops op OR Live

Als bezoeker aan OR Live heb je de keuze uit ruim 80 workshops over alle facetten van het OR-werk, gegeven door gerenommeerde trainers en adviseurs van opleidingsinstituten en organisatieadviseurs. De workshops worden gegeven in verschillende zalen met elk een eigen thema. Bekijk de thema’s hier.

De workshops in de bovenzalen zijn niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Er is geen lift aanwezig in de Fokker Terminal. U kunt daardoor de workshops in workshopzaal 8 en hoger niet volgen.

Netwerken

Op het gezellige OR-terras kun je onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met externe adviseurs, opleiders, trainingsaccommodaties en met uw collega medezeggenschappers.

Meer informatie: Performa  070 310 70 11  info@performa.nl

  1 november 2018:  Medezeggenschap op koers 
Prijs: € 395,-  inclusief lunch exclusief BTW    Locatie: Landgoed Zonneheuvel Doorn
 

De kracht van de or in dynamische tijden

Dynamische tijden vragen om andere oplossingen, een andere aanpak van organisaties. Dit vraagt veel van de medezeggenschap. Waarbij ook de rol en de aanpak van de medezeggenschap zelf onderwerp van discussie is.

Hoe ontwikkel je de or om krachtig te opereren in deze turbulente omgeving? Dat betekent niet alleen teambuilding, het betekent óók dat ieders persoonlijke ontwikkeling van belang is, niet alleen voor jezelf maar ook voor de hele ondernemingsraad en daarmee voor jouw collega's en voor de organisatie.


Met workshops, plenaire sessie en een informatiemarkt!
Met inspirerende plenaire verhalen en praktijkgerichte workshopsessies waarin je je kennis en vaardigheden verder kunt aanscherpen. Tijdens de informatiemarkt ga je in gesprek met elkaar en met de aanwezige adviseurs om je ideeën te toetsen en met veel nieuwe inzichten naar huis te gaan.

Meer informatie: Vakmedianet  06-26526126  filizdenizalti@vakmedianet.nl

Evenementen opgeven?
Email naar: hans@or.nl

Vrijwaring