Home > Diensten > Evenementenkalender
Zoek:
2 evenementen:

 • 7 juni 2018:  OR-Spring 
Prijs: € 450,-  inclusief lunch exclusief BTW    Locatie: Amersfoort
 
OR Spring is het vakevenement voor de meer ervaren medezeggenschapper in grotere en complexere organisaties en voor ambtelijk secretarissen die dieper op de materie willen ingaan. Eerdere edities worden steevast beoordeeld met een een zeer ruime 8.

Wanneer en waar?

OR Spring vindt plaats op 7 juni 2018 in de Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Een unieke historische locatie midden in het land. Met de auto uitstekend te bereiken. Ook met het OV ben je er zo.

Wat kan je van OR Spring verwachten?

Stel je eigen programma samen, door te kiezen uit vier verschillende lijnen, die elk uit drie interactieve workshops bestaan. Deze interactieve workshops gaan in op belangrijke vraagstukken die van invloed zijn op de rol van de OR. Een expertlunch, waar de sprekers jouw gastheer zijn. Geef zelf aan over welk thema jij met een expert om de tafel wil gaan. Een unieke en sfeervolle locatie. Tussen het volle programma kan je dus even in alle rust ontspannen. De mogelijkheid tientallen nieuwe collega medezeggenschappers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Meer informatie: Performa  070 310 70 11  info@performa.nl

 • 11 oktober 2018:  OR - Live 
Prijs: € 125,-  inclusief lunch exclusief BTW    Locatie: FokkerTerminal Den Haag
 

OR Live is het grootste vakevenement voor medezeggenschap in Nederland. Bedoeld voor actieve medezeggenschappers en ambtelijk secretarissen.

Ruime keuze uit workshops op OR Live

Als bezoeker aan OR Live heb je de keuze uit ruim 80 workshops over alle facetten van het OR-werk, gegeven door gerenommeerde trainers en adviseurs van opleidingsinstituten en organisatieadviseurs. De workshops worden gegeven in verschillende zalen met elk een eigen thema. Bekijk de thema’s hier.

De workshops in de bovenzalen zijn niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Er is geen lift aanwezig in de Fokker Terminal. U kunt daardoor de workshops in workshopzaal 8 en hoger niet volgen.

Netwerken

Op het gezellige OR-terras kun je onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met externe adviseurs, opleiders, trainingsaccommodaties en met uw collega medezeggenschappers.

Meer informatie: Performa  070 310 70 11  info@performa.nl

Evenementen opgeven?
Email naar: hans@or.nl

Vrijwaring